Vijesti TG

Završeni svi radovi na područnoj osnovnoj školi u Očaušu (FOTO)

Završeni su svi radovi na rekonstrukciji područne osnovne škole u Očaušu. Time će djeca u Očaušu dobiti bolje uslove za kvalitetno obrazovanje, a prosvjetni radnici ljepše i toplije mjesto za rad.

“Sa velikim zadovoljstvom želimo da inforimišemo učenike, nastavnike, roditelje i mještane Očauša, da su radovi na područnoj školi u potpunosti završeni na vrijeme, čak i prije završetka potpisanog ugovora. Škola i njene prostorije zrače novim sjajem i vedrinom. Sada će nastavni proces u velikoj mjeri biti olakšan, a učenici i učiteljice biće  zadovoljni svojim radnim prostorom”, kažu u Osnovnoj školi “Petar Kočić” Ugodnovići.

U školi kažu da su zahvalni učenicima, nastavnicima I roditeljima đaka na strpljenju dok su radovi trajali.

“Koristimo priliku da se zahvalimo Vladi Republike Srpske na vrijednoj donaciji novčanih sredstava u izosu od 76.000 KM, iz kojih su se i finansirali radovi na rekonstrukciji i uređenju škole. Važno je da pomenemo da realizacija ovog projekata ne bi mogla biti ostvarena bez velikog truda i angažovanosti direktora škole Dragiše Kovanovića, koji se izborio i  pronašao način da se dobiju navedena sredstva. Zahvaljujemo se i našoj radnici Jeleni Perišić na maksimalnom angažmanu i trudu, kada je u pitanju ovaj projekat, te na dobro sprovedenoj tenderskoj procedure”, dodaju u školi.

Back to top button