Vijesti TG

U Tesliću počinje sa radom škola plesa za predškolce, školarce i odrasle!

Ples, kao savršen spoj umjetnosti i sporta, od sada će biti dostupan i u Tesliću kroz školu plesa “Stage” iz Doboja koja počinje sa radom i u teslićkoj opštini.

“Obuka će se održavati petkom u OŠ „Petar Petrović NJegoš” u tri termina: za predškolski uzrast (od 18.00 č. do 19.00 č), školski uzrast (od 19.00 č. do 20.00 č.) i za odrasle (od 20.00 č. do 21.00 č). Ples je jedna od najboljih odluka koju možete donijeti, s obzirom na to da je  savršen spoj umjetnosti i sporta. Navešćemo vam samo neke od dobrih strana takve odluke”, navode u Kulturnom centru Teslić uz čiju organizacionu podršku i ideju će se realizovati ova škola.

Ples, kako kažu, jača zglobove i kosti, sagorijeva kalorije, poboljšava memoriju (uz pamćenje mnogobrojnih koraka), popravlja držanje tijela. I iznad svega, ples je „jezik duše” i jedan od najljepših umjetničkih izražaja.

“Više informacija o prvom (besplatnom) treningu objavićemo narednih dana. Dođite da zajedno zaplešemo kroz nova iskustva i otmjena znanja ove vještine”, poručuju iz teslićkog Kulturnog centra.

Teslićki Glas

Back to top button