Vijesti TG

Turneja Dragane Mirković: Beogradska “Arena”, pa teslićka “Radolinka”

U okviru obilježavanja četrdeset godina uspješne karijere u kojoj je ostavila neizbrisiv trag u muzici, pružila ogromnu ljubav publici, te pomjerala granice na svim poljima, Dragana Mirković, jedinstvena zvezda u regionu, nastavlja svoju turneju. Nakon beogradske “Arene”, 3. januara 2024. godine nastupiće u dvorani “Radolinka” u Tesliću.

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspjela da u mnogo navrata, čak i u godinama podjela, ujedini region u pjesmi, ljubavi i poštovanju.

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do posljednjeg daha” kojom će obilježiti četrdeset godina druženja sa publikom.

Jedan od koncerata u okviru ove turneje pod nazivom “Do posljednjeg daha” u Bosni i Hercegovini pripao je i Tesliću 3.1.2024. godine.

Poznata kao neko ko se trudi da publici uvijek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru.

Svoje karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba.

Cijene karata u pretprodaji su:

STANDARD ZONA: 30KM- tribine i parter iza vip exclusive zone

VIP EXCLUSIVE: 60KM (prvih 5 redova od fan pit zone, barski stolovi, usluge konobara)

FAN PIT ZONA: 50KM (zona bez barskih stolova ispred odmah ispred bine)

Back to top button