Sport

Teslićki strijelci i na domaćem terenu pokazali da im nema ravnih

Da je Teslić nepresušni izvor mladih talenata u streljačkom sportu pokazali su rezultati sa 32. Prvenstva Republike Srpske u gađanju vazdušnom puškom serijske izrade za pionirske kategorije, koje je održano u nedjelju, 23. juna, u prostorijama Streljačkog kluba „Geofon“ Teslić.

U ekipnom takmičenju, u konkurenciji dječaka do 15 godina šampionsku titulu ponio je Streljački klub „Geofon“, a ekipu su sačinjavali: Đorđe Glišić, Emir Botić i Nemanja Toprek, koji su bili bolji od ekipe Streljačkog klub „Mladost“ Gacko i OSK ” Leotar” iz Trebinja.

U konkurenciji djevojčica, ekipa Sk „Geofona“ Teslić u sastavu: Anastasija Prodić, Ina Gačić i Atina Gačić, osvojila je takođe prvo mjesto i šampionsku titulu za 2024. godinu, ostavivši iz sebe ekipe Sk „Glasinac“ – Sokolac i Sk „Milan Filipović“ – Kozarska Dubica.

U pojedinačnoj konkurenciji, šampioni Republike Srpske u pionirskoj kategoriji za 2024. godinu postali su članovi SK „Geofon“ Teslić: Anastasija Prodić u ženskoj i Đorđe Glišić u muškoj konkurenciji.

Titulu vicešampiona su takođe ponijeli članovi Sk „Geofon“ Teslić: Atina Gačić u ženskoj i Nemanja Toprek u muškoj konkurenciji.

Bronzu ove godine je osvojila, članica SK „Geofon“ Teslić, Ina Gačić.

Najmlađi strijelci, članovi Sk „Geogon“ Teslić koji su najzaslužniji za osvajanje pregršt pehara i medalja ove godine su: Anastasija Prodić, Đorđe Glišić, Atina Gačić, Nemanja Toprek, Ina Gačić, Emir Botić, Teodora Barić i Lazar Škrebić.

Back to top button