PredstavljamoVijesti TG

Teslićka “Oklagijica VIP”: Pokrenite proces mršavljenja i recite zbogom celulitu (FOTO)

Maderoterapija je toliko dobra, da nije čudo što je postala jako popularna. Još ne znate šta je i o čemu se tačno radi? Dobro čitajte ovaj tekst. Otkrićemo vam sve o tome.

U pitanju su tretmani protiv celulita koji su sve popularniji. To je oblik masaže za koju se koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se riješile celulita, ona je korisna za smanjenje obima tijela, ubrzava metabolizam, smanjuje nadutost, podstiče cirkulaciju, izbacuje višak vode, generalno za detoks organizma.

Šta kažu u teslićkoj “Oklagijici VIP”?

Mi nudimo maderoterapiju lica i tijela. Ono što maderoterapiju čini učinkovitom je stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem je odgovoran za izbacivanje toksina u tijelu nastalih zbog loših životnih navika, nedovoljnog kretanja i loše prehrane.

Zahvaljujući ubrzanom načinu života u tijelo unosimo višak masnoća, šećera i aditiva koji zatim zarobljeni u našem tijelu u sinergiji stvaraju takozvanu „narandžinu kožu“, odnosno celulit.

Uz to što stimuliše limfni sistem, maderoterapija aktivira metabolizam i tijelo počinje brže uklanjati toksine, celulit i masne naslage.

Za razliku od klasične kod brazilske maderoterapije se dopire do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra.

Bitno je naglasiti kako su prvi rezultati vidljivi i nakon prvog tretmana, a svaki sljedeći tretman donosi sve značajniju promjenu na području koje se tretira.

Maderoterapija lica

Ukoliko ne znate kako da se riješite bora, podbradka, podočnjaka i nadutosti lica onda vam preporučujemo maderoterapiju lica, vrata i dekoltea.

Ovim tretmanom se smanjuju sitne bore vrata i lica, smanjuje se podbradak, izbacuju se svi toksini iz kože, tako da ona postaje mekana i nježna na dodir, bore se zatežu, jagodice i donja vilica se fino oblikuju. Eliminiše nadutost lica i izbacuje vodu, naročito oko očiju.

Kako do maderoterapije?

U Tesliću maderoterapiju nudi “Oklagijica VIP”.

Možete ih kontaktirati na Fejsbuk stranici Oklagijica VIP ovdje ili na instagram profilu oklagijica_vip ovdje ili na broj telefona 065/011-020.

Pogledajte neke od rezultata teslićke “Oklagijice VIP”….

Back to top button