Predstavljamo

Teslićanke otkrile čari maderoterapije: Bez celulita i bora za samo deset dana! (FOTO)

Teslićanke koje su otkrile sve čari i blagodeti maderoterapije ne skidaju osmijeh sa lica. Poslije deset masaža u roku od deset dana mnoge od njih uspjele su se u potpunosti riješiti celulita i bora, dok su druge celulit i bore smanjile u velikoj mjeri. Dame su svoje iskustvo prenosile prijateljicama. Tako je maderoterapija, preko noći, postala pravi “ljetni hit” Tesliću.

Zbog toga smo se zapitali, šta je to zapravo?

Maderoterapija
Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom je tehnika dubinske masaže tkiva koja koristi namjenski napravljene drvene alatke. Temelji se na drevnoj orjentalnoj tehnici manipulacije drvetom koja se praktikuje vekovima, za različite svrhe.

Ova masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za pacijentkinje sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim predelima.

Šta kažu u teslićkoj “Oklagijici VIP”?

Mi nudimo maderoterapiju lica i tijela. Ono što maderoterapiju čini učinkovitom je stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem je odgovoran za izbacivanje toksina u tijelu nastalih zbog loših životnih navika, nedovoljnog kretanja i loše prehrane.

Zahvaljujući ubrzanom načinu života u tijelo unosimo višak masnoća, šećera i aditiva koji zatim zarobljeni u našem tijelu u sinergiji stvaraju takozvanu „narandžinu kožu“, odnosno celulit.

Uz to što stimuliše limfni sistem, maderoterapija aktivira metabolizam i tijelo počinje brže uklanjati toksine, celulit i masne naslage.

Za razliku od klasične kod brazilske maderoterapije se dopire do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra.

Bitno je naglasiti kako su prvi rezultati vidljivi i nakon prvog tretmana, a svaki sljedeći tretman donosi sve značajniju promjenu na području koje se tretira.

Ovo su neki od rezultata Teslićanki.

Maderoterapija lica

Ukoliko ne znate kako da se riješite bora, podbradka, podočnjaka i nadutosti lica onda vam preporučujemo maderoterapiju lica, vrata i dekoltea.

Ovim tretmanom se smanjuju sitne bore vrata i lica, smanjuje se podbradak, izbacuju se svi toksini iz kože, tako da ona postaje mekana i nježna na dodir, bore se zatežu, jagodice i donja vilica se fino oblikuju. Eliminiše nadutost lica i izbacuje vodu, naročito oko očiju.

Kako do maderoterapije?

U Tesliću maderoterapiju nudi “Oklagijica VIP”.

Možete ih kontaktirati na Fejsbuk stranici Oklagijica VIP ovdje ili na instagram profilu oklagijica_vip ovdje ili na broj telefona 065/011-020.
Back to top button