DruštvoPredstavljamo

Teslićanka jedan od najboljih studenata Ekonomskog fakulteta

Violeta Đukić iz Teslića je student druge godine na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci sa prosječnom ocjenom 9,38. Jedna je od najboljih studenata tog fakulteta. Njeno znanje i rad nagrađeni su stipendijama.

“Violeta je student druge godine studija na studijskom programu Ekonomija i poslovno upravljanje sa ostvarenom prosječnom ocjenom 9,38. Dobitnica je priznanja za najboljeg studenta prve godine u akademskoj 2020/2021 godini. Stipendista je Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, kao i Fondacije “Radovan Ribić” iz Edmontona, Kanada – jedinstvene stipendije koja se nudi studentima naše ustanove”, kažu na Ekonomskom fakultetu.

Inače, Violeta radi i kao demonstrator na predmetu Menadžment.

“Većina studenata Ekonomskog fakulteta je primalac neke od javnih i/ili privatnih stipendija. Osim toga, često su pobjednici na studentskim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Jedna od takvih studentica je i Violeta Đukić, koja osim odličnog prosjeka ostvaruje i iznadprosječne rezultate u vannastavnim aktivnostima. Učestvovala je na Akademiji socijalnog preduzetništva, konferenciji Career21 i Jelen business case challenge i osvojila treće mjesto”, kažu na banjalučkom Univerzitetu.

Teslićki Glas

Back to top button