Sport

Teslićki strijelci zablistali kao rekorderi i šampioni (FOTO)

Teslićki strijelci zablistal isu na još jednom takmičenju i opštinu Teslić predstavili u najljepšem svjetlu. Naime, u nedjelju, 16. juna, na gradskom strelištu “Mladost”, u Gacku, održano je finalno kolo Pionirske lige Republike Srpske serijskim vazdušnim oružjem.

Učešće u ovogodišnjoj Ligi uzelo je 11 klubova, a najbolji za ovu godinu ponovo su bili mladi članovi Streljačkog kluba „Geofon“ Teslić, koji su osim pobjedničkog trofeja ponijeli i prelazni pehar Pionirske lige Republike Srpske za 2024. godinu. Pored osvojenih trofeja, postavljeni su i novi rekordi, a to je učinila Anastasija Prodić – pojedinačno i ekipno pionirke.

U pojedinačnoj konkurenciji takođe su dominirali dječaci i djevojčice SK „Geofon“ i to Anastasija Prodić pobjednik Lige, Ina Gačić vicešampion Lige i Atina Gačić treća na ovogodišnjoj Ligi u kategoriji pionirki.
Kod muškaraca šampion ovogodišnje Lige je Nemanja Toprek.

Članovi SK „Geofon“ koji su uzeli učešće u ovogodišnjoj Ligi bili su: Anastasija Prodić, Ina Gačić, Atina Gačić, Emir Botić, Đorđe Glišić, Lazar Škrebić, Nemanja Toprek i Teodora Barić.

Izvor: https://www.facebook.com/skgeofon.teslic

Back to top button