Vijesti TG

Teslić: U sudaru povrijeđeno pet osoba, troje maloljetnika

Pet osoba, od kojih troje maloljetnihpovrijeđeno je u sudaru automobila i kombija u teslićkom naselju Banja Vrućica. Sudar se dogodio juče oko 16:55 časova na regionalnom putu.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život zadobilo je maloljetno lice iz putničkog automobila „Peugeot”, dok su teške tjelesne povrede zadobili vozač putničkog vozila „„VW Transporter” i jedno maloljetno lice iz tog vozila, suvozač i drugo maloljetno lice zadobili su lake tjelesne povrede. O stepenu povreda vozača putničkog automobila „Peugeot” ljekari se nisu još izjasnili”, kažu u Policijskoj upravi Doboj.

Maloljetna lica koja su zadobila teške tjelsne povrede prevezena su u Univerzitetsko-klinički cenar Republike Srpske u Banjoj Luci, dok su vozači navedenih vozila zadržani u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju.

“Suvozač i jedno maloljetno lice iz putničkog vozila „„VW Transporter” pušteni su na kućno liječenje”, kažu u policiji.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Back to top button