SportVijesti TG

„Streetball Teslić“ i “Leaders” Teslić ujedinili snage: Pomoć za porodicu Moćić!

Turnir “Streetball Teslić” zakazan je za petak, 12. avgust, na gradskom trgu u Tesliću. Nagrada za prvo mjesto je 1.500 KM, a za drugo 500 KM. Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 065/841-864. Ove godine, turnir će biti u znaku humanosti.

-Na turniru će biti postavljene humanitarne kutije za pomoć porodici Moćić iz naselja Kruškovice. Akciju za ovu porodicu pokrenuli su naši navijači – „Lidersi“. Odlučili smo da udružimo snage kako bismo što više sredstava prikupili za porodicu Moćić u kojoj su gotovo svi članovi teško bolesni i bez primanja. Organizacija turnira je takođe odlučila da sav prihod koji ostvari od kotizacija i sponzora, donira humanitarnom turniru u uličnoj košarci koji će se održati 14.08.2022. a koji organizuju “Lidersi” – kažu organizatori turnira.

Otac Slađan je dijabetičar i srčani bolesnik i nije u mogućnosti da radi, dok mu supruga ima tumor na debelom crijevu. Sa njima u domaćinstvu živi i Slađanova bolesna majka, te kćerka koja je završila 9. razred. Porodica preživljava sa socijalnom pomoći u iznosu od 200 km. Pozivamo naše sugrađane da pokažu humanost i odazovu se našem pozivu i da zajedničkim snagama pomognemo porodicu Moćić.

Donaciju možete izvršiti na transakcijski račun :

5723 2600 0021 9984

SLAĐAN MOĆIĆ

BUDI HUMAN – IGRAJ ZA SVOJ GRAD !!!

Back to top button