DruštvoVijesti TG

ŠOK I NEVJERICA: Čovjek u Tesliću autom krenuo na djecu, dječaka vozio na haubi pet metara! (FOTO)

Nepoznat čovjek sinoć je na mostu u Đulićima, kod motela „Rođo“, dječaka udario laktom u glavu i otišao. Nešto kasnije se vratio i, kako tvrde djeca i roditelji, vozilom krenuo na djecu te jednog dječaka vozio na haubi pet metara. Dječak je, na svu sreću, prošao bez većih povreda. Sve ovo je za portal „Teslićki Glas“ potvrdila Ljilja Lazić, majka dječaka koja kaže da je cijela porodica u šoku i nevjerici, te da od straha nisu ni spavali protekle noći.

„Oko 18 časova moja djeca su sa drugovima pecala ribe na mostu kod „Rođe“. Dotični je naišao i rekao djeci da ne mogu zauzeti cijeli most. Djeca su mu rekla da se može proći. On je izašao iz auta i mog sina od 15 godina udario laktom u glavu. Moja kćerka preplašena uzima telefon i slika čovjeka, da bi se on vratio i krenuo na nju. Ona je pozvala policiju, a čovjek otišao. Poslije 15-20 minuta čovjek se ponovo vratio na most“, priča majka djece Ljilja Lazić.

Majka kaže da je po povratku čovjeka na most tek nastao pakao.

„Vratio se autom na most, a muž i ja ga pitamo zašto je udario dijete i da sačeka policiju. Djeca stoje na mostu, ne nadajući se, a on po gasu i autom kreće na djecu. Pošto je moj sin stajao direktno, autom na njega. Uspio se uhvatiti rukama za haubu, ni sama ne znam kako. Mi smo trčali, vikali za njim, a on je moje dijete vozio na haubi duž mosta. Od tolike panike i jauka ni sama ne znam kako moj sin je uspio da skoči sa haube. Gledala sam samo kako će ga zgaziti“, priča majka za “Teslićki Glas” i dodaje da je cijela porodica i danas u šoku, a sinoć nisu ni spavali.

Ljilja je sve podijelila na Fejsbuku sa fotografijom nepoznatog čovjeka i zamolila Teslićane da joj pomognu da ga pronađe. Slučaj je prijavljen teslićkoj policiji koja danas, kako saznaje Teslićki Glas, cijeli dan radi na ovom slučaju. Kako nezvanično saznajemo teslićka policija u toku dana otkrila je identitet Teslićanina koji je krenuo automobilom na djecu.

Sin Lilje Lazić sinoć je pregledan u teslićkom Domu zdravlja „Sveti Sava“. Prošao je sa lakšim povredama i upućen je na kućno liječenje.

Teslićki Glas

Back to top button