PolitikaVijesti TG

Panić: Vrijeme je za novo političko poglavlje u Tesliću!

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić Dalibor Panić, koji je i kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske pod rednim brojem 3, rekao je na današnjoj konferenciji za medije da je vrijeme za novo političko poglavlje u Tesliću.

Konferencija za medije u OO SNSD Teslić

Panić je predstavio kandidate SNSD u Izbornoj jedinici pet za Narodnu Skupštinu Republike Srpske na kojoj se osim njega nalaze i doktor ekonomskih nauka Miodrag Lukić pod rednim brojem 4 i diplomirani inženjer šumarstva Marina Maletić pod rednim brojem 5. Takođe, Panić je rekao da je kandidat za Parlamentarnu skupštinu u Izbornoj jedinici dva doktor Dragan Bogdanić pod rednim brojem 4.

Naglasio je da aposlutna podrška ide kandidatima SNSD-a za najviše funkcije, Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Željka Cvijanović, Dalibor Panić i Milorad Dodik

Jak SNSD u Teslić i jak SNSD na republičkom nivou građanima Teslića mogu donijeti konkretne razvojne projekte, poručio je Dalibor Panić i pozvao građane da pruže podršku SNSD-ovim kandidatima na predstojećim Opštim izborima.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Miodrag Lukić ocijenio je danas da je politika SNSD-a adekvatno odgovorila na recesiju i privredu u Republici Srpskoj.

Dalibor Panić i Miodrag Lukić, kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske

Lukić je na konfereciji za novinare u Tesliću rekao da od podrške građana SNSD-u zavisi nastavak ekonomskih mjera poput smanjenja opterećenja privrede povećanjem neoporezivog dijela plate, smanjenje zbirne stope prinosa, fiskalni i parafiskalni nameti, što sve utiče na povećanje plata.

On je naveo da je u opštinu Teslić tokom vlasti SNSD-a uloženo više od 40 miliona KM i pokrenut projekat za vodosnadbijevanje 23 mjesne zajednice koji aktuelna vlast predvođena SDS-om do danas nije uspjela da završi projekat vodosnadbijevanja iako su sredstva obezbijeđena.

Lukić je ukazao da je konstantan akcenat politike SNSD-a na investicijama, te napomenuo da se grade auto-putevi, velike hidroelektrane, što sve ukupno utiče na ekonomski razvoj Republike Srpske, a time i na standard građana.

Govoreći o dosadašnjoj podršci privredi u Srpskoj, Lukić je podsjetio da je iz Kompenzacionog fonda do sada isplaćeno više od 400 miliona KM, zdravstvu za vrijeme pandemije, a ukazao je i na interventne nabavke, što je sve doprinijelo održavanju nivoa zaposlenosti i standarda stanovništva.

Dalibor Panić i Marina Maletić, kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Marina Maletić pozvala je građane da podrže listu SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i Milorada Dodika i Željku Cvijanović na pojedinačne funkcije jer su opšti izbori, ocijenila je, u stvari borba za Republiku Srpsku i njene građane.

Back to top button