Vijesti TG

“Ostali smo bez mladog i besprijekornog radnika” Preduzeće iz Teslića se oglasilo nakon tragedije u kojoj je poginuo mladić

Preduzeće “Destilacija” a.d. Teslić oglasilo se o tragediji koja se u krugu ove firme dogodila sinoć kada je poginuo radnik Simeon Puljić (23).

“Destilacija” a.d. Teslić u srijedu je pretrpjela veliki gubitak, ostavši bez besprijekornog radnika i mladog čovjeka, Simeona Puljića, zbog čega porodici i prijateljima nesrećno preminulog Uprava našeg preduzeća izražava najdublje saučešće. Simeon je život izgubio spletom nesrećnih okolnosti, tokom obavljanja svojih redovnih radnih zadataka – saopšteno je iz ovog preduzeća.

Policijska uprava Doboj saopštila je danas da je nesrećni radnik poginuo u pogonu preduzeća nakon što su ga zatrpala drva, te da je o slučaju obaviješten tužilac koji rukovodi daljom istragom.

– Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika, za kojega smo imali samo riječi hvale. “Destilacija” a.d. Teslić će porodici pružiti svaku vrstu pomoći, koja, nažalost, ne može vratiti život našeg kolege i prijatelja – naveli su iz preduzeća u kojem je sinoć tragično nastradao mladi radnik.

Dodaju kako su je saznanja za nemili događaj, Uprava preduzeća stajala i stoji na raspolaganju svim istražnim organima u cilju utvrđivanja krajnjih okolnosti i eventualne odgovornosti i tako će biti do kraja svih istražnih radnji.

– “Destilacija” je oduvijek bila maksimalno posvećena obezbjeđenju svih mogućih mjera zaštite na radu, ali neke opasnosti i okolnosti, nažalost, nije moguće predvidjeti – zaključeno je u saopštenju iz teslićkog preduzeća.

Izvor: Srpskainfo.com

Back to top button