Politika

Okupljanje tri sela u Pribiniću

Okupile su se komšije, porodica i prijatelji iz tri teslićka sela. U sunčanom nedjeljnom danu, ispod planine Borje, pored Etno kuće„Buba“ istinski su uživali. U ovom kraju njeguju dobre komšijske odnose i porodične vrijednsoti, kažu organizatori okupljanja.

„Imamo muziku, tobogan za djecu, a sve to da bismo na pravi način obilježili današnji dan, a to je Međunarodni dan porodice“, kaže Mišo Stojanović iz Pribinića.

Njegov komšija iz Gornjeg Buletića Aleksandar Gavrić priča da je manjkalo okupljanja i druženja zbog virusa korona, a da je narod iz ova tri sela izuzetno blizak i rodbinski povezan.

„Nažalost, malo je bilo ovakvih druženja. Danas je lijep dan i izuzetna prilika da se svi ovdje okupimo, družimo i veselimo“, kaže Aleksandar Gavrić.

Da u ovom kraju žive složno priča i Milutin Očaušanin iz Donjeg Buletića.

„Ovdje u našim krajevima mi njegujemo dobre komšijske odnose, družimo se, pokazali smo da su nam komšije značajne“, rekao je Milutin Očaušanin.

Okupljanje porodica i komšija iz Pribinića, Donjeg i Gornjeg Buletića, organizovao je teslićki SNSD. Predsjednik SNSD-a Dalibor Panić izrazio je zadovoljstvo što ovaj kraj njeguje prave porodične vrijednosti i dobre komšijske odnose.

Teslićki Glas

Back to top button