PredstavljamoVijesti TG

Od decembra u Etno selu “Usora” vikend branč! (FOTO)

Prvi vikend u decembru donosi novitete u Etno selu “Usora” nadomak Teslića. Za sve svoje goste pripremaju vikend branč po cijeni od 19 KM.

“Provedite vikend popodne sa porodicom ili prijateljima u Etno selu “Usora” uz slastan ručak po cijeni od samo 19,00 KM. Od 03.12.2022. godine svake subote i nedelje od 11-16h u ponudi je branč sa nekim od navedenih jela (cicvara, pita, podvarak, sarma, pastrmka, pileći file, ćevapi i pljeskavica sa roštilja) , supom, salatom , desertom i dva pića . Posebni popusti za djecu. Vaše je samo da se prepustite čarima naše kuhinje”, kažu u Etno selu “Usora”.

Branč je obrok rezervisan za vrijeme između doručka i ručka. To znači da vikendom možete spavati duže i bez žurbe izaći na doručak ili ručak sa prijateljima. Branč se u svijetu najčešće služi između 11 časova i 16 časova vikendom. Inače, u svijetu se branč praktikuje mnogo više nego na Blakanu, ali se polako taj trend javlja i na ovim prostorima.

Etno selo Usora nalazi se u malom mjestu Milan polje, 18 km od Banje Vrućice. Kompleks etno sela se sastoji od osnovnog objekta u kojem se nalazi u suterenu restoran/diskoteka sa šankom, u prizemlju restoran sa kuhinjom, a na spratu 6 soba. Pored osnovnog objekta u kompleksu su izgradjeni i pomoćni objekti pečenjara, ribnjak, bazeni i otvorene ljetne bašte.

Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora i magistralnog puta Teslić Blatnica i na svega par kilometara od katoličkog svetišta Kondžilo. Jedini je takav objekat u opštini Teslić koji se nalazi na samoj rijeci. U blizini kompleksa se nalaze velike površine obrasle šumom, u kojima je moguće organozovati šetnju i vožnju biciklima.

Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.

Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru.

Back to top button