PolitikaPredstavljamoVijesti TG

Narod ga voli, a u SNSD-u mu vjeruju: Ko je ustvari novi lider te stranke u Tesliću?

Iako je Dalibor Panić na čelu teslićkog SNSD-a već više od godinu dana rijetko se pojavljivao u medijima. Oni koji ga dobro poznaju kažu da baš i ne voli kamere. Draže mu je, pričaju, da zasuče rukave i iza sebe ostavi djela.

Dalibor Panić, predsjednik OO SNSD Teslić

Pošlo mu je za rukom ono u šta je rijetko ko u Tesliću vjerovao da će uspjeti. Reorganizovao je Opštinski odbor te stranke i stavio ga na stabilne temelje. U potpunosti je okrenuo novi politički list, bavio se problemima članstva i građana, zasnovao nove odnose među političkim partijama i to je, po svemu sudeći, urodilo plodom.

Da je unio jednu potpuno novu energiju u redove SNSD-a pokazalo se na predizbornim tribinama te stranke širom Teslića s obzirom da je Panić kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske pod rednim brojem 3.

„Kada govori Dalibor Panić u SNSD-u je tajac. Ne zato što ga se plaše i ne zato što on to zahtjeva, već zbog toga što narod želi da čuje svaku riječ koju će ovaj čovjek reći. Panić vrlo pažljivo bira riječi, priča odmjereno i smireno. Ima vremena da stane i popriča sa svakim čovjekom. Ako nešto obeća, to će sigurno i ispuniti. Čovjek je sa karakterom i stavom i pravo je osvježenje za SNSD“, priča jedan od aktivista te stranke.

Inače, Dalibor Panić je diplomirani pravnik. Rođen je 20. decembra 1982. godine. Oženjen je i otac troje djece. Zanimljivo je da je upravo sa svojom suprugom Jesenom, kćerkom Anđelom, sinovima Mihajlom i Teodorom, te članovima SNSD-a i najbližim saradnicima  zalijepio prvi plakat i tako krenuo u ovu izbornu trku.

Tada je Panić poručio da je ponosan što je dio velike porodice SNSD-a i da će se istinski  i od srca zalagati za interese Teslićana, Teslića i Republike Srpske.

Na centralnoj tribini te stranke u Tesliću lider SNSD-a Milorad Dodik, koji rijetko hvali svoje saradnike, napravio je izuzetak. O Paniću je rekao sve najbolje te poručio da je to pošten, sposoban i mlad čovjek koji će da vodi Teslić narednih deset i više godina.

Prvi test Dalibora Panića očekuje već u nedjelju 2.oktobra na Opštim izborima.

Back to top button