SportVijesti TG

Milica Dabović: Srećna sam što sam u Tesliću, divni ljudi, divno mjesto! (FOTO)

Poznata košarkašica Milica Dabović bila je sinoć u Tesliću na gradskom trgu kako bi pružila podršku turniru „Streetball Teslić“. Košarkašicu su dočekala brojna djeca koja su željela da se fotografišu sa njom.

„Pogledajte djevojvčice pored mene i iza mene. Ja sam presrećna čim vidim košarkaški teren. Srećna sam što sam u Tesliću i što sam mogla da budem deo te priče“, rekla je Milica Dabović.

Inače, turnir „Streetball Teslić“ podržali su brojni poznati košarkaši. Na turniru je igralo 12 ekipa. Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Lounge bar Fargo iz Prnjavora, drugo ekipi Destilacije iz Teslića.

Turnir je ove godine bio u znaku humanosti, kaže jedan od organizatora turnira Mišo Stojanović.

„Sva sredstva od turnira, kao i sredstva iz humanitarnih kutija koje smo postavili na turniru idu za pomoć socijalno ugroženoj porodici Moćić iz Đulića. Akciju za ovu porodicu pokrenuli su naši navijači, „Lidersi“, a mi smo odlučili da im se pridružimo. Oni sutra organizuju turnir u uličnoj košarci i takođe će se prikupljati sredstva za ovu porodicu“, rekao je organizator turnira Mišo Stojanović.

Tako se turnir vratio poslije dvije godine pauze. Podrška nije izostala ni od institucija Republike Srpske.

„O ovom turniru najbolje govori broj Teslićana koji su večeras ovdje. A što se tiče Vlade Republike Srpske i u ranijem periodu niz kulturnih i sportskih manifestacija su podržane ovdje“, rekao je Dalibor Panić iz Kabineta predsjednika Vlade Republike Srpske.

Back to top button