DruštvoVijesti TG

Konačno stigao i asfalt u Donji Ranković! (FOTO)

Asfaltirana je dionica puta prema Čelarima u Mjesnoj zajednici Donji Ranković. Radovi su finansirani iz opštinskog budžeta. Put će stanovnicima tog dijela sela biti od izuzetnog značaja.

“Poslije mnogo godina ovo je i prvo ulaganje Opštinske uprave Teslić u našu Mjesnu zajednicu nakon brojnih insistiranja da se konačno pokrenu neki važni projekti za stanovnike Donjeg Rankovića. Za ovaj put priprema za asflatiranje je urađena i 2012. godine. Međutim, put nikada nije asfaltiran. Sada su mještani, deset godina poslije, konačno dobili asfalt do svojih kuća”, kažu u Savjetu Mjesne zajednice Donji Ranković.

U Mjesnoj zajednici su naglasili da ima još puteva u tom selu koje je potrebno što prije riješiti.

“Mi u Donjem Rankoviću imamo potrebu da se isti problem riješi i u nekim drugim dijelovima sela. Nadamo se da ćemo uz zajednički rad i angažovanje svih, i nas kao stanovnika Donjeg Rankovića, Savjeta Mjesne zajednice i Opštinske uprave Teslić, realizovati te projekte. Cilj nam je da mještanima Donjeg Rankovića obezbijedimo bolje uslove za život, a da naše selo ima kvalitetnu infrastrukturu, trotoar, puteve, vodovod, uređene društvene domove, uređena igrališta… Rasvjetu smo završili, a potpuno je prevučen kompletan regionalni put na dionici kroz Donji Ranković. U planu je izgradnja trotoara na koju još uvijek čekamo”, dodaje rukovodstvo Mjesne zajednice Donji Ranković.

Više informacija ovdje.

Back to top button