Vijesti TG

Elektrodistribucija otklonila kvar, Teslić i dalje bez vode!

Zbog olujnog vjetra juče oko 16 časova došlo je do kvara na elektro mreži i nestanka struje, a potom je i Teslić ostao bez pitke vode jer Vodovod nije imao spojen agregat kako bi, i bez struje, omogućio redovno snabdijevanje vodom stanovnicima Teslića.

„Zbog loše vidljivosti naši radnici nisu mogli sinoć otkloniti kvar, a radili su gotovo cijele noći. Jutros je sve riješeno i kvar je otklonjen te je struja došla oko 10:30 časova“, kažu u teslićkoj Elektrodistribuciji.

Sada se čeka na teslićki Vodovod. Kako nezvanično saznajemo u Vodovodu, njima je potrebno neko vrijeme da napune svoje kapacitete, kako bi ponovo pustili vodu stanovnicima.

„I ranije je nestajalo struje, ali to nije uticalo na snabdijevanje vodom jer smo imali svoj agregat. Međutim, kada je počela rekonstrukcija agregat smo rasklopili i od tada nije u funkciji. Tako da osim struje nemamo drugo rješenje za rad“, kaže naš izvor iz teslićkog Vodovoda.

Očekuje se da Teslićani uskoro dobiju vodu.

U međuvremenu, od sinoć, građani su se žalili na društveni mrežama i na Elektrodistribuciju, ali i na teslićki Vodovod. Od jutros su bili redovi na izvorima pitke vode u Tesliću na Maloj Usori, a i u trgovinama je došlo do nestašice flaširane pitke vode.

Teslićki Glas

Back to top button