PolitikaTG intervjuVijesti TG

Dr Nedeljko Kerić zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića

“Poštovani građani, privrednici, dragi prijatelji! Naš Teslić je opština u kojoj ima mjesta za sve ljude dobre volje. Teslić zaslužuje ubrzan infrastrukturni, privredni i društveni razvoj. Vođeni time okupili smo se oko zajedničke ideje i zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić”, poručio je zajednički organizacioni odbor SNSD-a i SPS-a u Tesliću.

“U petak, 26.aprila, biće organizovana promocija našeg zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić doktora Nedeljka Kerića i budućeg zamjenika načelika opštine Teslić Slavena Jelića”, ističu organizatori.

Promociji će prisustvovati i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Inače, Opštinski odbor SNSD-a treba da potvrdi Kerića kao kandidata na sjednici koja će biti održana u petak.

“Naš zajednički kandidat je častan i pošten čovjek koji je spreman da preuzme odgovornost za kvalitetniju budućnost naše djece i svih stanovnika Teslića. Čovjek koji ima znanje i iskustvo da kroz kvalitetne ideje, zajedničku saradnju lokalne zajednice, Vlade Republike Srpske i zajedničkih institucija BiH naš Teslić učini boljim mjestom za život” poručuju iz SNSD-a i SPS-a.

“Nikada se u istoriji Teslića, oko zajedničke ideje, nije okupilo više naših stanovnika i političkih partija. Naša sloga je siguran put do zajedničke pobjede u oktobru. Ova pobjeda je Tesliću neophodna”, zaključuju u teslićkom SNSD-u i SPS-u.

Back to top button