Politika

Dodik: Panić je sposoban, mlad i pošten čovjek koji će da vodi Teslić! (VIDEO)

Tokom centralne Javne tribune SNSD-a u Tesliću, lider te stranke Milorad Dodik, koji je kandidat za Predsjednika Republike Srpske i aktuelni srpski član Predsjedništva BiH, imao je samo riječi hvale za Dalibora Panića, novo lice teslićkog SNSD-a i predsjednika Opštinskog odbora.

Javna tribina OO SNSD Teslić u Sportskoj dvorani “Radolinka”

Dodik je rekao da je Panić sposoban, mlad i pošten čovjek koji će da vodi Teslić narednih 15 godina.

„On je jedan od budućih članova Vlade i članova naših najvažnijih institucija i organa. Ovo je čovjek koji će Teslić da vodi narednih 10 ili 15 godina kao jedan od najvažnijih vaših funkcionera i ljudi. Zato ga podržite. On je moj izbor, kao i svi ovi ljudi ovdje“ poručio je Dodik okupljenim Teslićanima na Javnoj tribini u Sportskoj dvorani „Radolinka“.

Inače, Dalibor Panić je pravnik koji je skoro deceniju proveo radeći u turizmu u institucijama Republike Srpske. Prije godinu dana preuzeo je odgovornost za Opštinski odbor SNSD-a u Tesliću i u tu stranku unio novu energiju.

Javna tribina OO SNSD Teslić u Sportskoj dvorani “Radolinka”

„Sve otrovne strelice i zli jezici odbili su se od čelični oklop Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću! Čvrsto stojim na čelu i svi oni iza mene i ispred mene. Obećao sam Vam stub od armiranog betona na koji možete da se naslonite u Tesliću. Taj stub je prerastao u bedem, a taj bedem je iza Vas gospodine Predsjedniče! Bedemi Teslića nikad nisu popuštali”, rekao je Dalibor Panić, koji je i kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 5 pod rednim brojem 3.

Kako je protekla Centralna tribina pogledajte u videu.

Back to top button