DruštvoVijesti TG

Do podne u Tesliću velike gužve: Od centra grada do Barića vožnja i do 20 minuta! (FOTO)

Od jutros su u Tesliću bile ogromne gužve glavnim gradskim saobraćajnicama. Od centra Teslića do kružnog toka na Bariću u nekim dijelovima dana vozilo se i do 20 minuta. Trenutno nema gužvi, ali se očekuje da će ih biti večeras.

Podsjećamo, saobraćaj će večeras biti zaustavljen zbog narodnog saborovanja kod hrama Svetog proroka Ilije.

Ilindan u podne, 2.avgust 2022.

Zaustavljen je i saobraćaj preko gradskog mosta zbog rekonstrukcije.

Obilaznica preko Barića

Vozačima je na raspolaganju obilaznica, koja je obilježena, i ide preko Barića.

Jedno od skretanja u Barićima

Dio obilaznice je makadamski put. Oni koji su danas krenuli tim putem sve što su vidjeli ispred sebe na pojedinim dijelovima je oblak prašine.

Makadamski dio obilaznice preko Barića

Vozačima se preporučuje oprez i kada dođu do Ručunge i uključe se na put prema centru Teslića u ulici Aleksandra Rajkovića jer je u toku rekonstrukcija te ulice.

U toku dana na obilaznici nije bilo većih gužvi. Međutim, to će večeras biti osnovna putna komunikacija – ulaz i izlaz iz Teslića. Vozačima preporučujemo da voze oprezno i da ne gube strpljenje.

Na obilaznici danas bez dužih zadržavanja

U gradskom jezgru Teslića istovremeno je u toku realizacija više većih projekata. Neki od njih, među kojim i rekonstrukcija gradskog mosta, trebalo je da počnu još prošle godine. Ipak, svi projekti započeti su ovog ljeta što je dovelo do povremenih većih saobraćajnih gužvi u špicu ljetne sezone.

Teslićki Glas

Back to top button