PolitikaTG intervjuVijesti TG

Dević predložio Miličeviću da sve odbornike izvede na koncert Lepe Brene!

Na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta u Tesliću odbornik Predrag Dević predložio je načelniku opštine Teslić Milanu Miličeviću da sve odbornike večeras izvede na koncert Lepe Brene da zajedno zapjevaju pjesmu “Sitnije, Cile, sitnije” ili “Sitnije, Milane, sitnije”. Dević je rekao da bi ova pjesma mogla biti himna ovog, ali i svih prethodnih budžeta opštine Teslić.

Dević je, nakon svog izlaganja o budžetu opštine Teslić za 2024-godinu, zaključio da bi, ipak, možda bolje odgovarala i Brenina pjesma “Biće belaja”.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević odgovorio je Deviću da neće odbornike pozvati na Brenin koncert i da na njega ni on sam neće ići.

“Zvali su me u neku VIP ložu, ali ne bih se tamo fino osjećao. Ja to ne volim”, rekao je Miličević i odbornike pozvao na novogodišnji koktel koji Opštinska uprava u dvorani organizuje sutra.

Inače, danas su odbornici skupštinske većine u Tesliću izglasali Zaključak o sagalasnosti za promjenu cijena vodnih usluga čime će Teslićani od 1.1.2024. skuplje plaćati vodu.

Back to top button