PolitikaVijesti TG

Dalibor Panić: Jedinstveno i zajedno do pobjede sa Trga srpskih boraca! (FOTO/VIDEO)

Lijepljenjem prvog plakata na Trgu srpskih boraca u Tesliću Opštinski odbor SNSD Teslić ozvaničio je početak predizborne kampanje za Opšte izbore 2022. godine.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić Dalibor Panić, koji je na Trg srpskih boraca stigao sa svojom porodicom i velikim brojem članova SNSD-a, poručio je da je SNSD jedna velika porodica koja će ubjedljivo pobijediti na predstojećim izborima zato što okuplja narod, istinski se bori za Republiku Srpsku i razvija sve njene resurse.

„SNSD nastavlja svoju borbu za razvoj Republike Srpske i svakog njenog čovjeka! Siguran sam u ubjedljivu pobjedu našeg lidera Milorada Dodika, budućeg predsjednika Republike Srpske, i naše Teslićanke Željke Cvijanović, budućeg srpskog člana Predsjedništva BiH! Mi u OO SNSD Teslić smo spremni, organizovani i vrijedno radimo“, rekao je Dalibor Panić.

Dalibor Panić je kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 5 pod rednim brojem 3. Na istoj listi iz Teslića su još dva kandidata SNSD-a i to Miodrag Lukić pod rednim brojem 4. i Marina Maletić pod rednim brojem 5.

Kandidat za Parlament BiH iz teslićkog SNSD-a u Izbornoj jedinici 2 je dr Dragan Bogdanić pod rednim brojem 4.

Panić je rekao da SNSD ima spremne i odlučne kandidate koji će raditi u interesu srpskog naroda i Republike Srpske u teškim i izazovnim vremenima koja su pred nama.

“Zbog toga se sa TRGA SRPSKIH BORACA u Tesliću danas čula jedinstvena poruka teslićkog SNSD-a – ZAJEDNO DO POBJEDE JER VOLIMO SRPSKU”, poručuju iz SNSD-a u Tesliću.

Video pogledajte klikom ovdje.

Teslićki Glas

Back to top button