Politika

Ćorić: SNSD pokret naroda za očuvanje Srpske!

ĆORIĆ: SNSD POKRET NARODA ZA OČUVANJE SRPSKE

Kandidat SNSD-a iz Izborne jedinice dva za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić izjavio je danas da SNSD nije više stranka, nego pokret naroda Republike Srpske na očuvanju tradicionalnih vrijednosti i svega što je u interesu Srpske.

On je istakao da je SNSD, u odnosu na one koji se nude da budu alternativa uz podršku stranih centara moći, siguran u veliku izbornu pobjedu 2. oktobra na osnovu politika koje su vodili i rezultata rada u proteklim godinama.

Ćorić je sa konferencije za medije uputio zajedničku podršku kandidata SNSD-a iz Bijeljine Željki Cvijanović za funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH i rekao da je ona kao stabilan politički činilac, predanim radom dokazala da može obavljati svaku funkciju koja joj se povjeri i da će vjerodostojno predstavljati u Predsjedništvu BiH interes srpskog naroda i svih drugih naroda koji žive u Republici Srpskoj.

“Izbor je jasan između Milorada Dodika i Jelene Trivić. Dodik je čovjek koji je obezbijedio mir, stabilnosg i prosperitet na ovim prostorima i dok se dešavaju tektonske promjene u svijetu važno je da njegovim izborom izaberemo najbolji put za Republiku Srpsku”, poručio je Ćorić govoreći o kandidatima za predsjednika Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, pred Bijeljinom su veliki izazovi i ozbiljni projekti, kao što je izgradnja auto-puta, što je veliki projekat koji ne bi bio moguć bez velikih državnika kao što su Dodik i Cvijanovićeva.

“Interesovanje investitora za Bijeljinu je sve veće, ali to ljudi u lokalnoj vlasti ne prepoznaju i ne razumiju na ispravan način i nakon izbora ćemo ozbiljno razmisliti na koji ćemo način nastaviti kada je u pitanju upravljanje Bijeljinom”, dodao je Ćorić.

Back to top button