Sport

Čečava je spremna: FK “Ukrina” veterane FK “Crvena Zvezda” dočekuje u novim dresovima (FOTO)

U Čečavi je sve spremno za fudbalski spektakl povodom 40. godišnjice fudbala u tom teslićkom selu. U nedjelju, 26. juna od 17 časova, na fudbalskom stadionu snage će odmjeriti veterani Fudbalskog kluba “Ukrina” i Fudbalskog kluba “Crvena Zvezda”.

U FK “Ukrina” kažu da je ovo istroijski trenutak za Čečavu i fudbal. Ulaznica košta 5 KM, a svi koji kupe ulaznicu učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri.

Povodom velikog jubileja Fudbalski klub “Ukrina” dobio je na poklon i novu sportsku opremu koje je klubu doniralo preduzeće “Elgrad” DOO iz Donjeg Rankovića.

“Preduzeće doo ,, Elgrad “ Teslić doniralo je našem klubu novu sportsku opremu. Radi se o sportskoj opremi GB3 – Sportska oprema GBT u koju spada: 30 komplet dresova, 30 komplet trenerki ( gornji i donji dio ), 30 majica. A čast da predstave dresove publici imaće sutra naši veterani koji će upravo u novoj sportskoj opremi nastupati u utakmici sa “Crvenom Zvezdom” iz Beograda”, kažu u FK “Ukrina”.

Karte za ovu utkamicu možete kupiti kod  članova UO FK ,, Ukrina “, u kafe baru ,, Biser “, u kafe baru ,, Briljantin “,  prodavnici ,, Šujić-promet “ Čečava i prodavnici ,, Kort “ Čečava.

Teslićki Glas

Back to top button