DruštvoVijesti TG

“BIO JE LJUDINA” Mladić iz Teslića poginuo u teškoj nesreći u Njemačkoj, vijest šokirala cijeli grad

Petar Aleksić (23) iz Teslića poginuo je u nedjelju ujutru na auto-putu Minhen-Pasau, kada je “audijem” sletio sa ceste.

Kako se saznaje, sve se dogodilo oko sedam časova ujutru. Nesrećni mladić se vraćao kući poslije izlaska kada je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio sa ceste, a nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u zaštitnu ogradu. Automobil je ostao da leži na krovu, a zarobljen u smrskanom vozilu, Aleksić je preminuo na licu mjesta.

Saobraćaj je bilo blokiran satima, a na mjestu događaja bile su mnogobrojne policijske patrole, vatrogasci, spasilačke službe te hitna pomoć.

Prema pisanju njemačkog portala OVB, na mjesto događaja poslat je i helikopter. Prema pisanju pomenutog medija, šteta na automobilu i auto-putu iznosi oko 65.000 evra.

U Tesliću muk. Mnogobrojni prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od Aleksića, a za njega imaju samo riječi hvale.

– Petar je bio jedna posebna osoba, uvijek nasmijan, vedrog duha, bio je spreman da ti pomogne u bilo koje doba dana i noći. Bavio se i humanitarnim radom godinama, bio je jedna ljudina. Ne mogu da shvatim da ga više nema, ne mogu se pomiriti sa tim – rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Pored mještana Teslića, od Aleksića se opraštaju i njegovi prijatelji iz Njemačke, piše Aloonline.

Izvor: srpskainfo

Back to top button